Länsiuusimaalaisten LVI-talo
vuodesta 1980.
slider

Auratherm Oy

Meillä on 40 vuoden kokemus LVI-alalta ja sen kehityksestä. Näiden vuosien aikana olemme tehneet asennuksia, korjauksia ja huoltotöitä yksityishenkilöille, asunto-osakeyhtiöille, yrityksille ja teollisuudelle. Meillä on eri kokoisia tehtäviä ympäri Länsi-Uuttamaata ja Varsinais-Suomessa. Iso osa asiakkaistamme ovat omakotitalojen tai mökkien omistajia.

Palvelumme

Uudisrakentaminen

Uutta rakentamassa? Aurathermin asiakkaana löydät kaikki LVI-palvelut ja -tuotteet saman katon alta. Toimimme LVI-konsulttinasi ja LVI-suunnittelijanasi alusta loppuun. Teemme yhteistöitä alueen parhaiden rakennus- ja sähköliikkeiden kanssa, joten räätälöidyt kokonais- ja avaimet käteen -ratkaisut onnistuvat meiltä mainiosti.

Saneeraus & laajennus-rakentaminen

Onko vesivahinko sattunut ja kohde on saneerauksen tarpeessa? Oletko kunnostamassa vanhaa tai ehkä laajentamassa kotiasi? Aurathermilta löydät tarvittavan osaamisen lisäksi, kaikki tarpeelliset tuotteet onnistuneeseen projektiin. Toimitamme lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmiä sekä kaikki tarpeellinen kylpyhuoneeseesi.

Ahdistaako haja-asutuksen jätevesiasiat? Autamme siinäkin! Meiltä saat vapaa-ajan asuntojen viemärijärjestelmät ja puhdistamot.

Toimitamme myös erikokoisia ilmastointilaitteita ja -järjestelmiä yksityishenkilöille, yrityksille ja teollisuudelle.

Huolto & korjaukset

Talkkari tuo turvallisuuden tunnetta. Sen olemme ymmärtäneet, joten autamme heti putkivuodon tai vesivahingon sattuessa. Tulemme nopeasti paikan päälle jos lämmitys- tai ilmastointilaitteistosi on huollon tarpeessa. Jos haluat olla varma putkistosi kunnosta välttääksesi vuotoja tulevaisuudessa, voit solmia huoltosopimuksen kanssamme. Huoltosopimus on mukava valinta sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Meiltä saat myös mökkipalvelua. Tyhjennämme putkiston talveksi ja pistämme sen kuntoon kesäksi.

Tuotteet

Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia LVI-tuotteita, aina tekniikasta sisustukseen.
Meiltä saat sekä tuotteet että asennukset!

Kylpy­huone­­kalusteet

(hanat, posliinit)

Lämpö­pumput

(ilma-vesi, maalömpö)

Lämmitys­kattilat

(öljy-polttopuu)

Lattia­lämmitys

Veden­lämmittimet

Loka- ja harmaavesi­säiliöt

Ilmanvaihto­koneet